Giriş Kayıt
Jake Manley

Jake Manley


Oyuncu

Jake Manley, oyuncu.

The Order (2019), Infamous (2020), Asla Yabancılarla Oynama 3 (2014), Pursuit (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.78 m
5.0 (3 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 6.8 338
2023 Dram Oyuncu    
2022 Aksiyon Oyuncu 2.7 658
2020 Suç Oyuncu 4.3 3,480
2020 Gerilim Oyuncu 4.1 313
2020 Komedi Oyuncu 6.1 79,591
2019 Aksiyon Oyuncu 6.7 83,085
2019 Dram Oyuncu 6.7 33,634
2019 Dram Oyuncu 7.6 14,556

Dostumun Yolculuğu
2019 Komedi Oyuncu 7.4 29,094
2018 Korku Oyuncu 5.4 2,959
2018 Dram Oyuncu 5.2 356
2018 Oyuncu    
2017 Gerilim Oyuncu 4.9 249

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Oyuncu 7.6 93,366
2016 Gerilim Oyuncu 5.7 493
2015 Fantastik Oyuncu 6.2 2,099
2015 Dram Oyuncu 6.6 29,061
2015 Macera Oyuncu 5.8 3,719

Asla Yabancılarla Oynama 3
2014 Korku Oyuncu 4.7 5,322
2014 Komedi Oyuncu 7.1 156,843
2013 Korku Oyuncu 7.0 42,820
2013 Komedi Oyuncu 5.5 84
- Western Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film