Giriş Kayıt
Ryo Yoshizawa

Ryo Yoshizawa (29)


Oyuncu

Ryo Yoshizawa, 01 Şubat 1994 doğumlu oyuncu.

Bleach (2018), Kingudamu (2019), Ribâzu ejji (2018), Saiki Kusuo no sai-nan (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1994
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 28 Aksiyon Oyuncu    
2021 27 Dram Oyuncu 8.4 220
2021 27 Animasyon Oyuncu 7.9 444
2020 26 Spor Oyuncu    
2020 26 Dram Oyuncu 8.1 8
2020 26 Macera Oyuncu 6.7 9
2020 26 Komedi Oyuncu    
2019 25 Animasyon Oyuncu 6.5 112
2019 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,484
2018 24 Komedi Oyuncu 5.5 307
2018 24 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,086
2018 Gerilim Oyuncu 6.2 21
2018 24 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,023
2018 24 Komedi Oyuncu 6.2 1,004
2018 24 Suç Oyuncu 5.4 57
2018 24 Suç Oyuncu    
2017 23 Komedi Oyuncu 5.5 633
2017 23 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,551
2017 23 Dram Oyuncu 6.4 64
2016 Suç Oyuncu 6.8 94
2016 22 Komedi Oyuncu 5.9 1,293
2016 Komedi Oyuncu 6.6 304
2015 Dram Oyuncu    
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 5,320
2014 Dram Oyuncu 5.7 29
2014 Komedi Oyuncu 7.0 28
2014 Komedi Oyuncu 5.3 50
2013 19 Gerilim Oyuncu 6.1 87
2013 19 Romantik Oyuncu 6.8 1,449
2013 19 Komedi Oyuncu 5.4 159
2013 Komedi Oyuncu 5.8 13
2011 Komedi Oyuncu 7.6 416
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023