Giriş Kayıt
Dove Cameron

Dove Cameron


Oyuncu, Müzisyen

Dove Cameron, oyuncu, müzisyen.

Dumplin' (2018), Descendants (2015), Vengeance (2022), Descendants 2 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

9.7 (9 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 6.3 325
2022 Komedi Oyuncu 6.8 21,176
2022 Komedi Oyuncu 3.1 2,037
2022 Animasyon Oyuncu 7.8 246
2021 Animasyon Oyuncu 6.0 258
2021 Komedi Oyuncu 7.3 8,439
2021 Gerilim Oyuncu    
2019 Animasyon Oyuncu 5.5 362

Angry Birds Filmi 2
2019 Animasyon Oyuncu 6.4 35,950
2019 Macera Oyuncu 6.4 11,247
2019 Animasyon Oyuncu 5.5 619
2019 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 99
2018 Komedi Oyuncu 6.5 37,874
2018 Animasyon Oyuncu 5.4 1,516
2018 Oyuncu 5.2 491
2018 Oyuncu 5.8 729
2017 Aksiyon Oyuncu 6.3 14,887
2016 Komedi Oyuncu 7.0 3,847
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 355
2015 Komedi Oyuncu 5.6 2,446
2015 Komedi Oyuncu 6.4 1,296
2015 Aksiyon Oyuncu 6.3 25,749

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Oyuncu 5.4 23,434
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,743
2013 Komedi Oyuncu
Müzik
6.4 10,162

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.5 291,295
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,408
2008 Komedi Oyuncu 6.4 1,523
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,345
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film