Giriş Kayıt
Nia DaCosta

Nia DaCosta


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Nia DaCosta, yönetmen, senarist, oyuncu.

Şeker Adamın Laneti (2021), The Marvels (2023), Little Woods (2018), (2011) Top Boy (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.8 69,029
2021 Belgesel Oyuncu 7.6 151

Şeker Adamın Laneti
2021 Korku Yönetmen
Senarist
5.9 75,677
2018 Suç Yönetmen
Senarist
6.2 4,107
2013 Belgesel Çeşitli 6.2 296
2011 Suç Yönetmen 8.4 39,724
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024