Giriş Kayıt
David M Saunders

David M Saunders


Müzisyen, Müzisyen

David M Saunders, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Zamanlar Ünlüydüm
2022 Komedi Müzik 6.6 6,268
2021 Dram Müzik 8.2 42
2018 Kısa Metraj Müzik 7.0 99
2017 Aksiyon Müzik 4.1 3,203
2015 Belgesel Müzik 7.8 52
2014 Kısa Metraj Müzik 6.9 123
2014 Belgesel Müzik 7.2 430
2013 Kısa Metraj Müzik 5.8 119
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023