Giriş Kayıt
Diego Migeni

Diego Migeni


Oyuncu

Diego Migeni, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu 7.5 4,940
2016 Komedi Oyuncu 5.5 210
2015 Komedi Oyuncu 5.4 511
2014 Komedi Oyuncu 5.5 533
2013 Biyografi Oyuncu 6.3 314
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,322) Mindhunter (1,722) The 100 (1,656) La casa de papel (1,513) Legion (1,450) Preacher (1,447) The Terror (1,397) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,085) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019