Giriş Kayıt
Anirudh Ravichander

Anirudh Ravichander


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Anirudh Ravichander, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Vikram (2022), Leo (2023), Kaththi (2014), Jersey (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Müzik    
2023 Aksiyon Müzik 7.2 55,033
2023 Aksiyon Müzik    
2023 Aksiyon Müzik    
2022 Komedi Müzik 8.3 2,063
2022 Aksiyon Müzik 8.3 74,112
2022 Dram Müzik 7.3 14,477
2022 Aksiyon Müzik    
2022 Komedi Müzik 7.1 5,513
2021 Aksiyon Müzik 8.1 6,524
2020 Dram Müzik 8.2 3,192
2020 Aksiyon Müzik 5.9 7,326
2020 Aksiyon Müzik    
2019 Aksiyon Müzik 7.6 4,466
2019 Dram Müzik 8.5 22,186
2019 Aksiyon Müzik 7.1 11,884
2018 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 6,350
2018 Dram Müzik
Müzik
4.3 3,547
2018 Komedi Müzik 7.3 3,704
2017 Korku Müzik 4.1 148
2017 Aksiyon Müzik 7.2 4,561
2016 Komedi Müzik 6.0 3,103
2016 Komedi Müzik 6.9 1,394
2016 Fantastik Müzik 6.2 528
2016 Dram Müzik 8.0 6,036
2016 Aksiyon Müzik 5.5 191
2016 Aksiyon Müzik 6.0 891
2016 Aksiyon Müzik 7.1 3,172
2016 Komedi Müzik 6.9 1,698
2016 Aksiyon Müzik 4.0 161
2015 Dram Müzik
Müzik
6.0 2,524
2015 Aksiyon Müzik
Müzik
6.3 8,258
2015 Komedi Müzik
Müzik
7.2 5,034
2015 Komedi Müzik 4.7 1,006
2015 Aksiyon Müzik
Oyuncu
Müzik
6.4 4,981
2015 Komedi Müzik 5.7 1,396
2015 Romantik Müzik 8.3 23,664
2015 Korku Müzik 7.0 2,684
2015 Aksiyon Müzik
Müzik
5.8 1,722
2015 Aksiyon Müzik 7.4 23,279
2014 Aksiyon Müzik
Müzik
8.1 29,961
2014 Dram Müzik
Müzik
7.8 8,366
2014 Komedi Müzik 5.4 543
2013 Komedi Müzik
Oyuncu
Müzik
6.8 2,696
2013 Suç Müzik
Müzik
6.2 2,842
2012 Dram Müzik
Müzik
7.4 6,340
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024