Giriş Kayıt
Harsh Parekh

Harsh Parekh


Sesler, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Harsh Parekh, sesler, oyuncu, yapım yöneticisi.

Raajneeti (2010), Atithi Tum Kab Jaoge? (2010), Chance Pe Dance (2010), Tum Mile (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sesler
Yapım Yöneticisi
6.0 237
2011 Komedi Oyuncu 5.4 33
2011 Komedi Sesler 5.2 351
2010 Aksiyon Sesler 7.1 15,329
2010 Komedi Sesler 7.1 4,836
2010 Dram Sesler 4.1 185
2010 Komedi Sesler 6.4 4,548
2010 Komedi Sesler 7.3 9,322
2010 Dram Sesler 6.9 2,177
2010 Komedi Sesler 4.7 2,532

Tepedeki Kaza
2010 Suç Sesler 4.1 274
2009 Dram Sesler 3.1 286
2009 Dram Sesler 4.9 1,281
2009 Komedi Sesler 5.2 537
2009 Aksiyon Sesler 7.4 15,521
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019