Giriş Kayıt
Natasha Jenssen

Natasha Jenssen


Oyuncu

Natasha Jenssen, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zordur Bu Dünya
2021 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,646

Gece Yarısı Gökyüzü
2020 Dram Oyuncu 5.6 72,273
2018 Suç Oyuncu 3.9 12,191
2017 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 14
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 241,912
2015 Komedi Oyuncu 6.8 56,405
2012 Komedi Oyuncu 6.6 4,078

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Oyuncu 7.0 29,725

Uzaylı Otopsisi
2006 Komedi Oyuncu 5.9 7,695

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Oyuncu 7.7 681,019
2005 Dram Oyuncu 7.0 251
2004 Suç Oyuncu 7.1 1,722
2004 Suç Oyuncu 7.3 333
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024