Giriş Kayıt
Pascual Reyes

Pascual Reyes (43)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Pascual Reyes, 08 Şubat 1976 Meksika City, Meksika doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Çocuk Büyütme Rehberi (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1976
Doğum Yeri: Meksika City, Meksika
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sarsıntı
2019 43 Dram Müzik 7.0 188
2019 Suç Müzik 7.6 476
2018 42 Komedi Müzik 3.9 170
2016 40 Komedi Oyuncu 5.4 110
2016 Biyografi Müzik 8.4 268

Volkan
2015 39 Dram Müzik 7.1 2,379
2015 39 Macera Müzik 6.8 91
2015 39 Aksiyon Müzik 4.7 110
2014 38 Komedi Müzik
Oyuncu
Müzik
6.0 148

Çocuk Büyütme Rehberi
2013 37 Komedi Müzik 7.5 27,124

Ayakçı
2012 36 Dram Müzik 7.1 30
2012 36 Gerilim Müzik 7.3 1,165
2011 35 Dram Müzik 5.6 105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019