Giriş Kayıt
Julian Feder

Julian Feder


Oyuncu

Julian Feder, oyuncu.

A Boy Called Po (2016), I Hate Kids (2019), Walkaway Joe (2020), The Doorman (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Korku Oyuncu 4.2 2,652
2022 Gerilim Oyuncu 4.3 888
2020 Aksiyon Oyuncu 4.7 8,134
2020 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,420
2019 Komedi Oyuncu 5.0 2,223
2018 Romantik Oyuncu 6.2 1,122
2016 Dram Oyuncu 6.6 1,862
2013 Komedi Oyuncu 5.2 434
2013 Suç Oyuncu 6.9 698
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 129
2009 Komedi Oyuncu 8.5 294,818
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film