Giriş Kayıt
Cody Peck

Cody Peck


Editör, Yapımcı, Oyuncu

Cody Peck, editör, yapımcı, oyuncu.

Zombie Apocalypse (2011), 2 Başlı Köpek Balığı Saldırısı (2012), Love at the Christmas Table (2012), Nazis at the Center of the Earth (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Editorial Department 4.0 1,593
2017 Dram Editorial Department 5.3 380
2016 Belgesel Editorial Department 6.4 73
2016 Korku Editorial Department 4.2 1,425
2016 Aksiyon Editorial Department 3.7 1,011
2015 Korku Editorial Department 3.0 1,058
2015 Aksiyon Editorial Department 2.7 2,573
2015 Dram Yapımcı
Editorial Department
3.8 552
2015 Dram Editorial Department 3.4 2,726
2015 Korku Editör
Sesler
Editorial Department
3.5 153
2015 Komedi Editorial Department 5.3 413
2014 Macera Editorial Department 1.9 2,519
2014 Aksiyon Editorial Department 2.4 952
2014 Aile Editorial Department
Yapımcı
3.0 870
2014 Aksiyon Editorial Department 6.7 39,410
2014 Komedi Yapımcı
Editorial Department
3.6 1,763
2014 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
3.7 2,778
2014 Aksiyon Oyuncu
Editorial Department
3.5 5,241
2014 Korku Editorial Department 4.0 20,649
2014 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
2.1 2,549
2014 Korku Yapımcı
Editorial Department
3.6 1,955
2014 Macera Yapımcı
Editorial Department
2.8 2,048
2014 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
2.8 1,101
2014 Komedi Yapımcı
Editorial Department
3.6 1,594
2014 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
3.4 793
2014 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
3.3 3,042
2014 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
2.6 2,283
2014 Komedi Yapımcı
Editorial Department
3.7 2,940
2014 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
2.5 2,297
2014 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
3.3 1,923
2014 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
2.6 3,478
2013 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
2.1 661
2013 Suç Yapımcı
Editorial Department
4.3 5,228
2013 Dram Yapımcı
Editorial Department
5.4 1,319

Bell Cadısı Avı
2013 Biyografi Editorial Department 3.6 1,932
2013 Korku Yapımcı
Editorial Department
3.5 1,976

Tek Başına
2013 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
3.2 796
2013 Dram Yapımcı
Editorial Department
4.7 1,681

Dışlanmış
2013 Dram Editorial Department 4.8 1,900
2013 Komedi Editorial Department 4.4 171
2013 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
3.4 2,197

100 Derece Öldüren Soğuk
2013 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
2.5 2,406
2013 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
2.2 1,838
2013 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
2.3 2,392
2013 Korku Yapımcı
Editorial Department
2.9 3,178
2013 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
3.6 1,812
2013 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
2.8 2,595
2013 Komedi Yapımcı
Editorial Department
4.1 283

Köpekbalığı İstilası
2013 Korku Yapımcı
Editorial Department
Çeşitli
3.3 53,227

Atlantik Savaşı
2013 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
1.6 4,289
2013 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
4.2 358
2013 Korku Yapımcı
Editorial Department
2.9 2,377

Yaklaşan Kıyamet
2012 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
2.4 2,474
2012 Komedi Yapımcı
Editorial Department
6.4 2,736
2012 Aksiyon Oyuncu
Editorial Department
2.3 1,123
2012 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
3.6 3,361
2012 Suç Editorial Department 4.5 733
2012 Korku Yapımcı
Editorial Department
3.3 2,132

Afacan Beşli
2012 Komedi Yapımcı
Editorial Department
3.9 402
2012 Aksiyon Yapımcı
Editorial Department
2.3 1,260
2012 Aksiyon Editorial Department 2.5 1,501
2012 Korku Editorial Department 3.8 2,436
2012 Macera Editorial Department 2.5 1,906
2012 Komedi Editorial Department 3.1 2,140
2012 Korku Editorial Department 3.2 4,245
2012 Aksiyon Editorial Department 3.1 3,880
2012 Aksiyon Kameraman
Editorial Department
2.8 2,753
2012 Dram Editorial Department
Çeşitli
4.6 968

Çarpışma Noktası
2012 Aksiyon Editorial Department 2.8 1,244

Pamuk Prenses ve Büyülü Orman
2012 Macera Editorial Department 3.4 1,198
2012 Komedi Editorial Department 2.9 3,002

2 Başlı Köpek Balığı Saldırısı
2012 Aksiyon Editorial Department 2.5 7,446
2012 Korku Yapımcı
Editorial Department
2.0 1,700
2011 Korku Editör 2.6 2,516
2011 Korku Editorial Department 2.7 1,517
2011 Aksiyon Editorial Department 4.0 5,697
2011 Aksiyon Editorial Department 2.7 1,229
2011 Dram Editorial Department 4.4 1,060
2011 Macera Editorial Department 1.7 3,081
- Editorial Department    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film