Giriş Kayıt
Emily Bett Rickards

Emily Bett Rickards


Oyuncu

Emily Bett Rickards, oyuncu.

Arrow: Blood Rush (2013), Dakota's Summer (2014), Funny Story (2018), Ok (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

9.7 (55 Oy)
  • Currently 194.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (57)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Western Oyuncu 5.8 70
2018 Komedi Oyuncu 5.2 559
2017 Animasyon Oyuncu 6.4 2,003
2017 Dram Oyuncu 3.8 299
2016 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 219

Süper Kahraman Dövüş Kulübü 2.0
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 1,193

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 110,141
2015 Dram Oyuncu 7.5 150,709
2015 Animasyon Oyuncu 7.0 3,815
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 368,608
2014 Dram Oyuncu 5.6 966
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,886
2013 Komedi Oyuncu 8.4 9,685

Romeo Katili: Chris Porco'nun Hikayesi
2013 Biyografi Oyuncu 5.5 478

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 446,410
2012 Aile Oyuncu 5.9 1,387
2012 Komedi Oyuncu 6.5 129
2011 Aksiyon Oyuncu 6.6 79
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024