Giriş Kayıt
David Marsais

David Marsais


Oyuncu, Senarist

David Marsais, oyuncu, senarist.

La folle histoire de Max et Léon (2016), Yeni Yıl Tehlikede (2017), (2014) Bakıcının Böylesi (2014), (2015) Babysitting 2 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 6.4 41
2022 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 132
2022 Komedi Senarist
Oyuncu
6.6 375
2020 Komedi Oyuncu 5.8 185
2020 Komedi Oyuncu 6.5 35
2020 Komedi Oyuncu 7.4 8
2020 Animasyon Oyuncu 7.3 75

Yeni Yıl Tehlikede
2017 Komedi Oyuncu 6.3 2,735
2017 Komedi Oyuncu 6.1 3,575
2017 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 22
2016 Komedi Senarist
Oyuncu
6.1 2,353
2016 News Oyuncu 6.3 125
2015 Komedi Oyuncu 6.9 662
2015 Komedi Oyuncu 6.4 6,552

Aşk, Tutku, Dedikodu
2014 Komedi Oyuncu 5.4 794

Bakıcının Böylesi
2014 Komedi Oyuncu 6.7 10,968
2014 Komedi Oyuncu 4.2 369

9 Ay Hapis
2013 Komedi Oyuncu 6.4 5,110
2012 Komedi Oyuncu 6.1 3,887
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 28
2009 Komedi Oyuncu 6.2 398
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023