Giriş Kayıt
David Marsais

David Marsais


Oyuncu, Senarist

David Marsais, oyuncu, senarist.

La folle histoire de Max et Léon (2016), Yeni Yıl Tehlikede (2017), (2014) Bakıcının Böylesi (2014), (2015) Babysitting 2 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2023 Komedi Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu 6.4 41
2022 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 132
2022 Komedi Senarist
Oyuncu
6.6 375
2020 Komedi Oyuncu 5.7 267
2020 Komedi Oyuncu 6.5 35
2020 Komedi Oyuncu 7.4 8
2020 Animasyon Oyuncu 7.3 75

Yeni Yıl Tehlikede
2017 Komedi Oyuncu 6.3 3,021
2017 Komedi Oyuncu 6.1 4,108
2017 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 26
2016 Komedi Senarist
Oyuncu
6.1 2,651
2016 News Oyuncu 6.4 148
2015 Komedi Oyuncu 6.9 690
2015 Komedi Oyuncu 6.4 7,390

Aşk, Tutku, Dedikodu
2014 Komedi Oyuncu 5.4 864

Bakıcının Böylesi
2014 Komedi Oyuncu 6.7 12,037
2014 Komedi Oyuncu 4.3 389

9 Ay Hapis
2013 Komedi Oyuncu 6.4 5,382
2012 Komedi Oyuncu 6.1 3,983
2012 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 37
2009 Komedi Oyuncu 6.3 432
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024