Giriş Kayıt
Christian Distefano

Christian Distefano (19)


Oyuncu

Christian Distefano, 11 Ocak 2005 Niagara Falls, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Palyaço (2014), Cut Bank (2014), Finding Christmas (2013), Odd Squad (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 2005
Doğum Yeri: Niagara Falls, Ontario, Kanada
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 9 Gerilim Oyuncu 6.1 13,960

Palyaço
2014 9 Dram Oyuncu 5.7 26,483
2014 Komedi Oyuncu 7.2 1,443
2013 Dram Oyuncu 6.4 2,107
2013 8 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 7

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.2 17,784
2007 Animasyon Oyuncu 6.0 1,194
1996 Animasyon Oyuncu 7.4 16,094
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film