Giriş Kayıt
Maika Yamamoto

Maika Yamamoto


Oyuncu

Maika Yamamoto, oyuncu.

Hirunaka no Ryûsei (2017), Soredemo, ikite yuku (2011), Tôkyô gûru 'S' (2019), (2016) Ansatsu kyôshitsu: sotsugyô hen (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.53 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 6.5 424
2021 Gizem Oyuncu    
2020 Oyuncu 6.3 9
2020 Aksiyon Oyuncu 6.2 335
2019 Aksiyon Oyuncu 5.4 619
2018 Dram Oyuncu 6.8 125
2017 Komedi Oyuncu 6.0 251
2017 Dram Oyuncu 4.6 42
2017 Romantik Oyuncu 6.7 717
2016 Komedi Oyuncu 6.5 566
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 940
2015 Komedi Oyuncu 6.8 440
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 202
2015 Macera Oyuncu 6.1 2,239

Kırk Dokuz
2013 Komedi Oyuncu 6.8 78
2013 Komedi Oyuncu 6.3 40
2013 Komedi Oyuncu 6.3 33
2012 Dram Oyuncu 7.8 17
2011 Dram Oyuncu 7.8 558
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film