Giriş Kayıt
Santi Pulvirenti

Santi Pulvirenti


Müzisyen

Santi Pulvirenti, müzisyen.

La mafia uccide solo d'estate (2013), Aşk için Savaşta (2016), La mafia uccide solo d'estate (2016), E noi come stronzi rimanemmo a guardare (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Müzik 7.1 17
2022 Suç Müzik 6.2 27
2021 Komedi Müzik 6.4 782
2016 Komedi Müzik 8.1 1,081

Aşk için Savaşta
2016 Komedi Müzik 6.9 2,233
2016 Komedi Müzik 6.9 522
2014 Komedi Müzik 5.2 705
2013 Komedi Müzik 7.1 8,565
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023