Giriş Kayıt
Dino Meneghin

Dino Meneghin


Müzisyen, Müzisyen

Dino Meneghin, müzisyen, müzisyen.

Genç Kurt (2011), Killing Gunther (2017), Eye Candy (2015), Wolf Pack (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Bublé's Band | The Calling
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Müzik 6.9 310
2023 Dram Müzik 6.2 4,800
2021 Animasyon Müzik 8.7 3,002
2017 Aksiyon Müzik 4.8 15,410
2017 Dram Müzik 6.2 52
2016 Belgesel Müzik 6.9 1,737
2015 Suç Müzik 7.1 7,638

Genç Kurt
2011 Aksiyon Müzik 7.7 164,299
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film