Giriş Kayıt
Ying-Hsuan Hsieh

Ying-Hsuan Hsieh (44)


Oyuncu

Ying-Hsuan Hsieh, 31 Aralık 1979 doğumlu oyuncu.

Ma zui feng bao (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Aralık 1979
Burcu: Oğlak
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu    
2023 44 Dram Oyuncu 7.1 64
2021 42 Romantik Oyuncu 5.7 207
2020 41 Dram Oyuncu 7.8 194

Nina Wu
2019 40 Dram Oyuncu 6.5 1,326
2019 Komedi Oyuncu 6.3 147
2018 39 Komedi Oyuncu 7.3 7,422
2017 Dram Oyuncu    
2017 Oyuncu 7.9 353
2016 Dram Oyuncu 7.7 134
2016 37 Komedi Oyuncu 4.7 41
2015 Dram Oyuncu 7.6 391
2011 Dram Oyuncu 5.7 7

Elvede Taypey
2010 31 Komedi Oyuncu 6.5 1,465
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film