Giriş Kayıt
Olivia DeJonge

Olivia DeJonge


Oyuncu

Olivia DeJonge, oyuncu.

Elvis (2022), Ziyaret (2015), Better Watch Out (2016), Kanlı Oyun (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (5 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Biyografi Oyuncu 7.3 229,337
2022 Biyografi Oyuncu 7.2 18,478
2019 Suç Oyuncu 4.9 500
2019 Dram Oyuncu 4.7 315
2019 Dram Oyuncu 7.1 36,195
2018 Dram Oyuncu 5.1 343
2017 Dram Oyuncu 6.8 2,156
2016 Korku Oyuncu 6.5 45,902

Kanlı Oyun
2016 Korku Oyuncu 5.9 3,865

Ziyaret
2015 Korku Oyuncu 6.3 149,674
2014 Dram Oyuncu 6.1 2,244
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024