Giriş Kayıt
Lou Ferrigno Jr.

Lou Ferrigno Jr. (39)


Oyuncu, Yapımcı

Louis Jude Ferrigno Jr., 10 Kasım 1984 Santa Monica, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Dreamcatcher (2021), (2017) S.W.A.T. (2017), (2022) Blackout (2022), (2014) Basically (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Louis Jude Ferrigno Jr.
Doğum Tarihi: 10 Kasım 1984
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 38 Dram Oyuncu 6.5 21
2022 38 Gizem Yapımcı
Oyuncu
3.9 326
2022 38 Aksiyon Oyuncu 3.8 4,861
2021 37 Korku Oyuncu 2.5 872
2020 36 Komedi Oyuncu 3.0 5
2020 Aksiyon Oyuncu 7.2 20,712
2020 36 Gerilim Oyuncu 2.8 149
2019 35 Aksiyon Oyuncu 3.0 186
2019 35 Dram Oyuncu 5.0 199
2019 35 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.9 209
2018 Aksiyon Oyuncu 7.9 48,115
2017 Aksiyon Oyuncu 7.2 33,755
2017 33 Dram Oyuncu 5.2 441
2017 33 Spor Oyuncu 5.9 369
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 154
2015 31 Aksiyon Oyuncu 3.0 915
2014 Komedi Oyuncu 5.4 3,432
2014 30 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 954
2013 Reality-TV Oyuncu 6.5 1,611
2012 28 Korku Oyuncu 2.1 199

Genç Kurt
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 164,111
2005 Komedi Oyuncu 8.3 731,667

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 6,872
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,460
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film