Giriş Kayıt
Antoine Olivier Pilon

Antoine Olivier Pilon (27)


Oyuncu

Antoine Olivier Pilon, 23 Haziran 1997 Montreal, Quebec, Kanada doğumlu oyuncu.

Ana (2014), Target Number One (2020), College Boy: Indochine (2013), 1:54 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1997
Doğum Yeri: Montreal, Quebec, Kanada
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.65 m
9.5 (6 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 27 Komedi Oyuncu 7.4 15
2020 23 Dram Oyuncu 5.7 583
2020 23 Dram Oyuncu    
2020 23 Suç Oyuncu 6.2 5,736
2019 22 Komedi Oyuncu 6.7 154
2017 20 Dram Oyuncu 6.2 337
2016 19 Dram Oyuncu 6.5 1,722
2016 19 Aksiyon Oyuncu 4.9 508

Ana
2014 17 Dram Oyuncu 8.0 62,247
2013 16 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 1,910
2012 15 Komedi Oyuncu 6.5 599
2012 15 Dram Oyuncu 7.6 22,344
2011 14 Dram Oyuncu 6.7 469
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 67
- Gizem Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film