Giriş Kayıt
Gideon Adlon

Gideon Adlon


Oyuncu

Gideon Adlon, oyuncu.

The Society (2019), The Mustang (2019), The Craft: Legacy (2020), Miller'ın Favorisi (2024) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.63 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Animasyon Oyuncu    

Miller'ın Favorisi
2024 Komedi Oyuncu 5.2 14,801
2024 Animasyon Oyuncu 6.7 69
2023 Animasyon Oyuncu 6.0 606
2023 Animasyon Oyuncu 6.0 2,299
2023 Animasyon Oyuncu 5.9 81
2023 Animasyon Oyuncu 9.2 25
2022 Korku Oyuncu 6.3 2,687
2022 Animasyon Oyuncu 6.2 141
2022 Animasyon Oyuncu 7.6 1,648
2022 Suç Oyuncu 7.1 5,823
2021 Fantastik Oyuncu 4.2 343
2021 Animasyon Oyuncu 7.1 6,196
2020 Dram Oyuncu 4.6 16,831
2020 Animasyon Oyuncu 8.0 31,230
2019 Dram Oyuncu 6.8 14,575
2019 Dram Oyuncu 7.1 37,466
2019 Gerilim Oyuncu 4.6 345
2018 Komedi Oyuncu 6.2 86,929
2017 Dram Oyuncu 7.5 3,399
1952 News Oyuncu 4.6 2,492
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film