Giriş Kayıt
Wang Jinchun

Wang Jinchun


Oyuncu

Wang Jinchun, oyuncu.

İnce Buz, Kara Kömür (2014), 11 Yaşındayım (2011), The Witness (2015), Ying (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,536

Elveda Oğlum
2019 Dram Oyuncu 7.7 5,355
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 18,400
2017 Aksiyon Oyuncu 5.8 226
2017 Tarihi Oyuncu 4.5 1,095
2017 Komedi Oyuncu 6.5 340
2016 Macera Oyuncu 4.9 901
2015 Aksiyon Oyuncu 5.9 793
2015 Gerilim Oyuncu 6.4 83

Altın Çağ
2014 Biyografi Oyuncu 6.4 1,258

İnce Buz, Kara Kömür
2014 Suç Oyuncu 6.7 9,652
2012 Dram Oyuncu 6.4 95
2012 Dram Oyuncu 6.5 1,657
2012 Korku Oyuncu 4.3 50

Savaşın Çiçekleri
2011 Dram Oyuncu 7.5 56,013

11 Yaşındayım
2011 Dram Oyuncu 7.0 767
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film