Giriş Kayıt
Gayle Rankin

Gayle Rankin


Oyuncu

Gayle Rankin, oyuncu.

Adamlar (2022), The Climb (2019), Her Smell (2018), Moon Manor (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu    

Adamlar
2022 Dram Oyuncu 6.1 16,887
2022 Biyografi Oyuncu 5.6 546
2020 Suç Oyuncu 7.5 19,821
2019 Komedi Oyuncu 6.7 4,848
2019 Komedi Oyuncu 6.4 10,964
2018 Dram Oyuncu 6.0 7,572
2018 Komedi Oyuncu 5.5 2,843
2018 Komedi Oyuncu 6.4 9,888

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Oyuncu 7.5 286,178

Meyerowitz Hikâyeleri
2017 Komedi Oyuncu 6.9 50,763
2017 Komedi Oyuncu 8.0 47,398
2013 Gerilim Oyuncu 5.0 171
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023