Giriş Kayıt
Ayaka Ohnishi

Ayaka Ohnishi


Oyuncu

Ayaka Ohnishi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Oyuncu 7.4 24
2021 Komedi Oyuncu 7.9 46
2021 Komedi Oyuncu 7.4 76
2020 Dram Oyuncu 5.2 9
2020 Dram Oyuncu 5.4 18
2019 Dram Oyuncu 5.8 18
2018 Dram Oyuncu 6.2 133
2018 Dram Oyuncu 6.8 73
2016 Komedi Oyuncu 6.2 704
2016 Oyuncu 4.7 19
2015 Komedi Oyuncu 7.2 14

Kumiko, Hazine Avcısı
2014 Dram Oyuncu 6.6 12,474
2013 Dram Oyuncu 7.8 11
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 922
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film