Giriş Kayıt
Tao Liu

Tao Liu


Müzisyen, Müzisyen

Tao Liu, müzisyen, müzisyen.

Liu lang di qiu (2019), WarHunt (2022), Wu Wen Xi Dong (2018), Realms (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Müzik 4.4 1,836
2019 Aksiyon Müzik 5.9 35,815
2019 Dram Müzik 6.1 21
2018 Aksiyon Müzik 3.2 4,755
2018 Dram Müzik 6.4 1,175
2017 Korku Müzik 3.6 1,282
2017 Aksiyon Müzik 7.9 10
2016 Dram Müzik 7.0 296
2015 Dram Müzik 7.4 27

Ejder Yuvası
2014 Animasyon Müzik 6.3 3,369

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Müzik 6.2 84,925
2011 Kısa Metraj Müzik    

Artçı Şok
2010 Dram Müzik 7.5 9,668
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024