Giriş Kayıt
Marianna Januszewicz

Marianna Januszewicz (29)


Oyuncu

Marianna Januszewicz, 03 Ekim 1993 doğumlu oyuncu.

Studnió[email protected] (2018) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ekim 1993
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 29 Dram Oyuncu 3.8 88
2022 29 Biyografi Oyuncu 4.1 211
2020 27 Dram Oyuncu 7.7 106
2019 26 Biyografi Oyuncu 6.7 27
2018 25 Komedi Oyuncu 2.1 94
2016 23 Dram Oyuncu 4.8 62
2014 21 Dram Oyuncu 6.6 6,252
2012 Oyuncu 6.2 86
2011 Komedi Oyuncu 6.3 153
2011 Komedi Oyuncu 3.7 51
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023