Giriş Kayıt
Abhinaya

Abhinaya


Oyuncu

Abhinaya, oyuncu.

7 Aum Arivu (2011), Shamitabh (2015), Kuttram 23 (2017), Cinderella (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,950
2021 Dram Oyuncu 4.7 1,754
2017 Gerilim Oyuncu 5.3 931
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,078
2015 Aksiyon Oyuncu 8.4 21,780
2015 Aksiyon Oyuncu 5.7 97
2015 Oyuncu 4.0 25
2015 Komedi Oyuncu 6.7 7,916
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,332
2014 Gerilim Oyuncu 5.3 387
2014 Aile Oyuncu 6.5 8,893
2013 Komedi Oyuncu 7.5 7,007
2012 Komedi Oyuncu 6.9 562
2011 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,362
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film