Giriş Kayıt
Jessica Weiss

Jessica Weiss


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Jessica Weiss, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Home Sweet Hell (2015), Diş Perisi 2 (2012), Alex, Inc. (2018), Anita (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Müzik 5.4 2,728

Büyü de Gel
2023 Komedi Müzik 6.4 95,240

Yeniden Başla
2023 Dram Oyuncu 7.1 21,028
2022 Gerilim Müzik 5.8 1,744
2022 Dram Müzik 5.0 130

Beni Gönderme
2022 Dram Müzik 6.7 3,731
2022 Komedi Müzik    
2021 Komedi Müzik 3.6 1,184
2021 Komedi Müzik 5.6 480
2021 Kısa Metraj Müzik    
2020 Komedi Müzik 4.5 3,749

Yakışıklı Prens
2018 Animasyon Müzik 5.6 3,951
2018 Komedi Müzik 5.7 2,070
2015 Komedi Müzik 5.5 16,526

Evrim
2014 Dram Müzik 6.2 238,707

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Müzik 5.8 266,892
2013 Belgesel Müzik 6.8 584
2013 Belgesel Müzik 7.2 1,277

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Müzik 6.7 222,645
2013 Aksiyon Müzik 7.4 12,342

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2012 Animasyon Müzik 6.8 197,685

Diş Perisi 2
2012 Komedi Müzik 3.7 3,321

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Müzik 7.1 1,972
2011 Belgesel Müzik 7.5 3,453
2011 Belgesel Müzik 6.3 403
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024