Giriş Kayıt
Ji-won Kim

Ji-won Kim


Oyuncu

Ji-won Kim, oyuncu.

Descendants of the Sun (2016), Sangsogjadeul (2013), Ssam, Maiwei (2017), Aseudal Yeondaegi (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (4 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu 8.9 18
2019 Dram Oyuncu 8.3 5,839
2018 Aksiyon Oyuncu 8.7 10,023
2018 Komedi Oyuncu 6.1 565
2017 Komedi Oyuncu 8.1 8,791
2016 Romantik Oyuncu 8.2 21,219
2014 Gerilim Oyuncu 7.3 421
2013 Komedi Oyuncu 7.5 13,125
2013 Romantik Oyuncu 6.4 124

Korku Hikayeleri 2
2013 Korku Oyuncu 5.4 415
2012 Komedi Oyuncu 7.2 2,115

Korku Hikayeleri
2012 Korku Oyuncu 5.7 783

Romantik Cennet
2011 Komedi Oyuncu 5.3 135
2010 Dram Oyuncu 7.2 42
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024