Giriş Kayıt
Julian Scherle

Julian Scherle


Müzisyen, Müzisyen

Julian Scherle, müzisyen, müzisyen.

Mr. Robot (2015), Komşu Evdeki Çocuk (2015), Gore Vidal: The United States of Amnesia (2013), Frank and Cindy (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp
2023 Dram Müzik 7.1 27,393
2023 Dram Müzik 7.1 452
2021 Dram Müzik 5.4 315
2020 Aksiyon Müzik 5.2 528
2019 Dram Müzik 6.4 591
2018 Dram Müzik 4.7 70
2018 Dram Müzik 6.6 761
2017 Kısa Metraj Müzik 5.4 58
2016 Korku Müzik 4.3 8,169
2016 Biyografi Müzik 8.4 99,074
2015 Suç Müzik 8.5 419,115
2015 Komedi Müzik 6.1 969

Komşu Evdeki Çocuk
2015 Gizem Müzik 4.7 45,579
2015 Komedi Müzik 3.2 981
2015 Komedi Müzik 7.1 46,571
2014 Dram Müzik 3.9 169
2014 Dram Müzik 5.3 3,014
2014 Komedi Müzik 6.0 9,270
2013 Dram Müzik 6.2 456
2013 Belgesel Müzik 7.7 1,313

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde
2012 Macera Müzik 5.3 16,703
2012 Dram Müzik 5.9 73
2012 Komedi Müzik 6.3 9,912

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Müzik 8.0 344,802
2011 Belgesel Müzik 8.4 24
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024