Giriş Kayıt
Adam Hurtig

Adam Hurtig


Oyuncu

Adam Hurtig, oyuncu.

Asansör Oyunu (2023), Snowmance (2017), Deserted Cities (2016), The Christmas Club (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Adam Jackson Hurtig
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Asansör Oyunu
2023 Korku Oyuncu 4.2 3,211
2023 Dram Oyuncu 8.3 50
2023 Dram Oyuncu 6.7 350
2023 Dram Oyuncu 6.1 97
2022 Korku Oyuncu 5.4 2,508
2022 Belgesel Oyuncu 8.0 80
2022 Dram Oyuncu 5.1 1,267

Vahşi Gece
2022 Aksiyon Oyuncu 6.7 61,678
2022 Aksiyon Oyuncu 4.4 123
2022 Dram Oyuncu 5.2 185
2021 Suç Oyuncu 5.4 3,658

Buz Yolu
2021 Aksiyon Oyuncu 5.6 48,768

Önemsiz Biri
2021 Aksiyon Oyuncu 7.4 329,671
2020 Dram Oyuncu 7.1 507
2020 Dram Oyuncu 7.4 23,248
2020 Dram Oyuncu 7.0 300
2019 Dram Oyuncu 6.8 872
2019 Dram Oyuncu 6.8 578
2019 Komedi Oyuncu 5.6 181
2019 Gerilim Oyuncu 5.1 249
2018 Biyografi Oyuncu 5.5 2,874
2018 Romantik Oyuncu 6.6 3,116

Uzağa Bak
2018 Gerilim Oyuncu 5.8 22,564
2018 Komedi Oyuncu 6.1 1,411
2018 Dram Oyuncu 6.4 40,446
2017 Gerilim Oyuncu 4.7 341

Şeytan Kapısı
2017 Korku Oyuncu 5.1 6,896
2017 Dram Oyuncu 6.4 2,054
2017 Romantik Oyuncu 5.2 1,121
2017 Korku Oyuncu 5.4 2,837

Chucky Geri Dönüyor
2017 Komedi Oyuncu 5.3 30,205
2017 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 77
2016 Komedi Oyuncu 6.7 2,787
2016 Dram Oyuncu 7.0 3,310
2016 Komedi Oyuncu 6.4 2,368
2015 Dram Oyuncu 6.1 4,404
2014 Aile Oyuncu 6.1 1,654
2014 Suç Oyuncu 6.6 878

Chucky'nin Laneti
2013 Korku Oyuncu 5.6 44,000
2013 Biyografi Oyuncu 6.7 944

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 489,058
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film