Giriş Kayıt
Stefano Lodovichi

Stefano Lodovichi


Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Stefano Lodovichi, yönetmen, senarist, yönetmen asistanı, yapımcı.

In fondo al bosco (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2022 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.3 278
2021 Dram Yönetmen
Senarist
6.0 149
2019 Suç Yönetmen 6.5 85
2018 Aksiyon Yönetmen
Senarist
7.9 1,224
2015 Gerilim Senarist
Yönetmen
6.3 1,261
2013 Dram Yönetmen
Senarist
5.7 90

Yaz Oyunları
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 437
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film