Giriş Kayıt
Mark Stanley

Mark Stanley


Oyuncu

Mark Stanley, oyuncu.

Hellboy (2019), Sanditon (2019), Kajaki (2014), The Girl Before (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

6.5 (4 Oy)
  • Currently 130/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sömürgeciler
2023 Suç Oyuncu 7.1 1,425
2023 Biyografi Oyuncu    
2022 Biyografi Oyuncu 7.2 3,472
2022 Aksiyon Oyuncu 5.9 641
2021 Dram Oyuncu 6.6 5,623
2021 Dram Oyuncu 1.2 1,343
2020 Dram Oyuncu 7.9 5,195
2020 Dram Oyuncu 5.4 285
2020 Suç Oyuncu 7.4 8,466
2019 Dram Oyuncu 7.4 2,981

Criminal: Birleşik Krallık
2019 Suç Oyuncu 7.7 21,399
2019 Dram Oyuncu 7.7 18,173
2019 Dram Oyuncu 5.0 257
2019 Aksiyon Oyuncu 5.3 98,560
2018 Dram Oyuncu 7.4 14,884
2018 Oyuncu 6.4 48

Karanlık Nehir
2017 Dram Oyuncu 5.9 4,371
2017 Macera Oyuncu 5.7 4,729
2017 Dram Oyuncu 7.2 4,889
2017 Dram Oyuncu 7.2 913
2017 Dram Oyuncu 8.1 3,377
2016 Dram Oyuncu 7.0 2,414

Hain
2016 Suç Oyuncu 6.2 23,866

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Oyuncu 7.8 973,016
2015 Dram Oyuncu 7.7 4,036
2014 Macera Oyuncu 7.1 14,346

Bay Turner
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 27,146

Seninle Yaşıyorum
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 31,944
2012 Belgesel Oyuncu 8.1 54

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.2 2,279,619
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024