Giriş Kayıt
Scott Johnson

Scott Johnson


Oyuncu, Dublör, Müzisyen

Scott Johnson, oyuncu, dublör, müzisyen.

(2011) Korku Kapanı 4: Kanlı Başlangıç (2011), (2017) Şeytan Kapısı (2017), (2015) Strings (2015), (2014) Asla Yabancılarla Oynama 3 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Oyuncu 4.2 59

İnancın Mucizesi
2019 Biyografi Oyuncu 6.3 11,057

Şeytan Kapısı
2017 Korku Oyuncu 5.1 6,870

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Dublör 8.2 57,726
2015 Dram Oyuncu 6.1 4,397
2015 Komedi Oyuncu 5.3 370
2015 Korku Oyuncu 4.6 4,495
2014 Suç Oyuncu 5.1 380
2014 Komedi Oyuncu 4.7 2,068
2014 Suç Oyuncu 6.7 873

Asla Yabancılarla Oynama 3
2014 Korku Oyuncu
Müzik
4.7 5,302

Evde Tek Başına 5
2012 Komedi Dublör
Oyuncu
3.5 12,631

Korku Kapanı 4: Kanlı Başlangıç
2011 Korku Dublör
Oyuncu
Müzik
4.5 28,154
2010 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,655
2010 Komedi Dublör 8.2 4,143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film