Giriş Kayıt
Yami Gautam

Yami Gautam (40)


Oyuncu

Yami Gautam, 28 Kasım 1983 Chandigarh, Punjab, Hindistan doğumlu oyuncu.

Uri: The Surgical Strike (2019), Vicky Donor (2012), Kaabil (2017), Badlapur (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Kasım 1983
Doğum Yeri: Chandigarh, Punjab, Hindistan
Burcu: Yay
Boyu: 1.65 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 39 Gerilim Oyuncu 5.3 517
2022 39 Komedi Oyuncu 8.2 9,343
2022 39 Dram Oyuncu    
2021 38 Komedi Oyuncu 6.2 9,414
2020 37 Komedi Oyuncu 7.6 14
2019 36 Aksiyon Oyuncu 8.2 73,034
2018 35 Dram Oyuncu 5.9 6,189
2017 34 Suç Oyuncu 4.9 2,278
2017 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 29,574
2016 33 Aksiyon Oyuncu 5.1 170
2016 33 Dram Oyuncu 4.1 1,013
2016 33 Oyuncu 3.3 3,539
2015 32 Aksiyon Oyuncu 5.4 264
2015 32 Aksiyon Oyuncu 7.4 26,034
2014 31 Aksiyon Oyuncu 3.4 4,344
2014 31 Komedi Oyuncu 5.0 3,081
2013 30 Dram Oyuncu 4.8 175
2012 29 Komedi Oyuncu 7.7 45,516
- Suç Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film