Giriş Kayıt
Liya Tong

Liya Tong (38)


Oyuncu

Liya Tong, 08 Ağustos 1984 Ili Kazakh, Xinjiang, Çin doğumlu oyuncu.

Chao shi kong tong ju (2018), Bou Chau Mai Sing (2015), Zhì qu weihu shan (2014), (2015) Detective Chinatown (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1984
Doğum Yeri: Ili Kazakh, Xinjiang, Çin
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 38 Dram Oyuncu    
2021 37 Dram Oyuncu 5.6 125
2021 37 Dram Oyuncu    
2021 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,970
2020 Dram Oyuncu    
2020 36 Dram Oyuncu    
2019 35 Dram Oyuncu 6.5 1,470
2018 34 Komedi Oyuncu 6.4 1,138
2017 Aksiyon Oyuncu 8.0 201
2016 32 Aksiyon Oyuncu 4.3 281
2016 32 Romantik Oyuncu 4.5 183
2015 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,975
2015 31 Macera Oyuncu 5.2 419
2015 31 Aksiyon Oyuncu 5.7 872
2014 30 Macera Oyuncu 6.4 3,174
2014 30 Dram Oyuncu 5.8 415
2013 29 Dram Oyuncu 6.9 874
2013 29 Dram Oyuncu 6.4 2,234
2012 Dram Oyuncu 5.6 11
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023