Giriş Kayıt
Liya Tong

Liya Tong (39)


Oyuncu

Liya Tong, 08 Ağustos 1984 Ili Kazakh, Xinjiang, Çin doğumlu oyuncu.

Chao shi kong tong ju (2018), Bou Chau Mai Sing (2015), Zhì qu weihu shan (2014), (2021) Ci sha xiao shuo jia (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1984
Doğum Yeri: Ili Kazakh, Xinjiang, Çin
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 38 Dram Oyuncu    
2021 37 Dram Oyuncu 5.6 125
2021 37 Dram Oyuncu    
2021 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,127
2020 Dram Oyuncu    
2020 36 Dram Oyuncu    
2019 35 Dram Oyuncu 6.5 1,470
2018 34 Komedi Oyuncu 6.4 1,248
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 240
2016 32 Aksiyon Oyuncu 4.3 294
2016 32 Romantik Oyuncu 4.6 191
2015 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,330
2015 31 Macera Oyuncu 5.2 450
2015 31 Aksiyon Oyuncu 5.7 899
2014 30 Macera Oyuncu 6.4 3,322
2014 30 Dram Oyuncu 5.8 440
2013 29 Dram Oyuncu 6.9 936
2013 29 Dram Oyuncu 6.4 2,287
2012 Dram Oyuncu 4.9 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024