Giriş Kayıt
Zahra Amir Ebrahimi

Zahra Amir Ebrahimi


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Zahra Amir Ebrahimi, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
7.6 261
2023 Dram Oyuncu 7.4 210

Tahran’da Yedi Kış
2023 Belgesel Oyuncu 7.8 55
2022 Dram Oyuncu 6.7 82

Kutsal Örümcek
2022 Suç Oyuncu
Yapımcı
7.3 7,734

Acele Baba Aranıyor
2019 Komedi Oyuncu 5.6 500
2017 Animasyon Oyuncu 7.1 5,017

Şirin
2008 Dram Oyuncu 6.7 2,859
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film