Giriş Kayıt
Ricky Roxburgh

Ricky Roxburgh


Senarist, Oyuncu

Ricky Roxburgh, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Senarist 7.1 108
2021 Animasyon Senarist 6.0 258
2021 Animasyon Senarist 7.0 9,221
2017 Animasyon Senarist    
2017 Animasyon Senarist 7.7 3,548
2015 Animasyon Senarist 8.2 8,481

Zamanda Yolculuk
2013 Animasyon Oyuncu
Senarist
5.3 2,811
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film