Giriş Kayıt
Maurizio Lombardi

Maurizio Lombardi


Oyuncu

Maurizio Lombardi, oyuncu.

Pinokyo (2019), The Nest (Il nido) (2019), Tigers (2020), E noi come stronzi rimanemmo a guardare (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Biyografi Oyuncu    
2024 Suç Oyuncu 8.1 12,722
2024 Aksiyon Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 6.7 236
2022 Dram Oyuncu 6.8 34
2022 Dram Oyuncu    
2022 Suç Oyuncu 8.2 80
2022 Suç Oyuncu 7.0 122
2021 Komedi Oyuncu 6.4 782
2020 Dram Oyuncu 6.8 1,631

Pinokyo
2019 Dram Oyuncu 6.3 14,790
2019 Dram Oyuncu 8.1 18,541
2019 Animasyon Oyuncu 7.1 1,869
2019 Dram Oyuncu 7.5 915
2019 Korku Oyuncu 5.9 1,933
2019 Dram Oyuncu 6.9 4,478
2018 Oyuncu 4.4 199
2018 Dram Oyuncu 5.7 135
2018 Fantastik Oyuncu 5.1 962

Dünyanın Bütün Parası
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 91,211
2017 Komedi Oyuncu 6.1 28
2017 Komedi Oyuncu 5.9 387
2016 Dram Oyuncu 8.3 47,510
2016 Biyografi Oyuncu 7.9 22,386
2016 Komedi Oyuncu 6.2 149
2015 Dram Oyuncu 6.4 44
2014 Komedi Oyuncu 7.4 33
2013 Komedi Oyuncu 7.1 401
2011 Komedi Oyuncu 6.7 398
2011 Komedi Oyuncu 6.1 453
2011 Komedi Oyuncu 4.5 38
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film