Giriş Kayıt
Noémie Merlant

Noémie Merlant (35)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Noémie Merlant, 27 Kasım 1988 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi (2019), Tár (2022), Le retour du héros (2018), Curiosa (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Kasım 1988
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Yay
Boyu: 1.76 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zor Bir Yıl
2023 35 Komedi Oyuncu 6.9 134
2023 35 Dram Oyuncu    

Masum
2022 34 Komedi Oyuncu 7.0 280
2022 34 Dram Oyuncu 5.2 490
2022 34 Dram Oyuncu 7.4 54
2022 34 Dram Oyuncu 7.5 40,040

Paris, 13. Bölge
2021 33 Komedi Oyuncu 7.0 1,896
2021 33 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.2 5
2020 32 Dram Oyuncu 6.2 16
2020 32 Dram Oyuncu 6.1 1,288

Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi
2019 31 Dram Oyuncu 8.1 109,249
2019 31 Dram Oyuncu 5.4 3,553
2018 30 Dram Oyuncu 6.3 180
2018 30 Komedi Oyuncu 6.5 4,483
2017 29 Dram Oyuncu 5.7 612
2016 News Oyuncu 6.4 148
2016 28 Oyuncu 6.9 1,032
2016 28 Oyuncu 6.0 73

Şükürler Olsun
2016 28 Komedi Oyuncu 5.8 227
2015 27 Suç Oyuncu 5.5 545
2015 27 Komedi Oyuncu 6.2 10,438
2015 27 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 41
2014 26 Oyuncu 7.1 2,147
2014 26 Oyuncu 5.7 397
2014 26 Komedi Oyuncu 5.8 1,496
2013 25 Kısa Metraj Oyuncu    
2011 23 Dram Oyuncu 6.0 260
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024