Giriş Kayıt
Danielle Macdonald

Danielle Macdonald


Oyuncu

Danielle Louise Macdonald, oyuncu.

Skin (2018), Paradise Hills (2019), Rap Kraliçesi (2017), Sır Peşinde (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Danielle Louise Macdonald
Takma İsmi: Dandi
Boyu: 1.70 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Oyuncu 7.9 42,935
2022 Dram Oyuncu 7.0 8,860
2020 Komedi Oyuncu 6.4 4,041
2020 Komedi Oyuncu 6.5 721
2019 Suç Oyuncu 8.3 119,448
2019 Fantastik Oyuncu 5.3 22,484
2019 Komedi Oyuncu 6.2 1,569
2019 Biyografi Oyuncu 6.6 2,863
2018 Biyografi Oyuncu 6.9 22,974

Kafes
2018 Dram Oyuncu 6.6 385,663
2018 Komedi Oyuncu 6.5 37,533
2018 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 5,889

Uğur Böceği
2017 Komedi Oyuncu 7.4 327,655

Rap Kraliçesi
2017 Dram Oyuncu 6.8 10,521
2017 Dram Oyuncu 5.8 382

Sır Peşinde
2014 Gizem Oyuncu 6.1 9,159
2013 Komedi Oyuncu 6.1 3,597

Gizli Oyun
2013 Dram Oyuncu 6.8 52,365

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.0 342,958
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 70
1998 News Oyuncu 3.0 2,406
1981 News Oyuncu 3.6 2,760
1952 News Oyuncu 4.6 2,452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024