Giriş Kayıt
Sam Dillon

Sam Dillon


Oyuncu

Sam Dillon, oyuncu.

Çocukluk (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.3 92,368

Güzel Oğlum
2018 Biyografi Oyuncu 7.3 33,535
2018 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 2,908
2017 Suç Oyuncu 4.9 163
2016 Dram Oyuncu 4.6 488
2016 Suç Oyuncu 5.8 329
2015 Biyografi Oyuncu 5.1 459

Çocukluk
2014 Dram Oyuncu 7.9 317,651
2013 Dram Oyuncu 6.2 25,604
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 2,079
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019