Giriş Kayıt
Kate Greer

Kate Greer


Oyuncu, Yapımcı

Kate Greer, oyuncu, yapımcı.

The Reef: Stalked (2022), Fox Trap (2017), The Final Scream (2019), Unhinged (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

5.5 (2 Oy)
  • Currently 110/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu 6.2 46,767
2022 Korku Oyuncu 4.1 4,814
2021 Suç Oyuncu 7.2 47,397
2020 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.0 573
2019 Korku Oyuncu 4.9 1,104
2019 Dram Oyuncu 6.3 537

Korkuluk
2018 Korku Oyuncu 2.5 598
2018 Korku Oyuncu 2.6 314
2018 Gerilim Oyuncu 3.4 269
2017 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.8 10
2017 Korku Oyuncu 3.8 1,400
2017 Korku Oyuncu 4.8 1,267
2016 Kısa Metraj Oyuncu 5.3 18
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film