Giriş Kayıt
Fall On Your Sword

Fall On Your Sword


Müzisyen, Müzisyen

Fall On Your Sword, müzisyen, müzisyen.

Another Earth (2011), Şimdi Gel De Gör Beni (2012), Yola Devam (2012), Salt, Fat, Acid, Heat (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Müzik 7.7 2,823
2014 Komedi Müzik 4.5 412
2014 Dram Müzik 4.2 711
2014 Belgesel Müzik 6.6 420
2013 Korku Müzik 3.5 5,074

28 Otel Odası
2012 Dram Müzik 5.7 3,637

Normaller
2012 Komedi Müzik 4.8 220
2012 Dram Müzik 3.9 4,337

Şimdi Gel De Gör Beni
2012 Komedi Müzik 5.5 9,001

Yola Devam
2012 Dram Müzik 5.3 5,224
2011 Dram Müzik
Müzik
6.9 100,259

Suçlu Kim?
2010 Komedi Müzik 5.9 21,430
2010 Müzik 7.6 627
2010 Suç Müzik 5.9 81
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film