Giriş Kayıt
Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli (33)


Oyuncu

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Yedinci Koğuştaki Mucize (2019), İçerde (2016), Çukur (2016), Öyle Bir Geçer Zaman Ki (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1990
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
8.3 (36 Oy)
  • Currently 166.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Belgesel Oyuncu 8.2 1,076
2023 Biyografi Oyuncu 8.9 4,022
2019 29 Dram Oyuncu 8.3 30,673
2017 27 Dram Oyuncu 5.9 1,291
2016 Aksiyon Oyuncu 8.1 20,754
2016 Aksiyon Oyuncu 7.6 19,652
2015 Dram Oyuncu 5.3 892
2014 24 Komedi Oyuncu 7.3 35,843
2013 23 Dram Oyuncu 7.0 5,591
2013 23 Dram Oyuncu 5.5 393
2011 Game-Show Oyuncu 4.4 3,182
2011 Biyografi Oyuncu 6.9 19,278
2010 Dram Oyuncu 7.0 5,916
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film