Giriş Kayıt
Gioacchino Jim Cuffaro

Gioacchino Jim Cuffaro


Oyuncu

Gioacchino Jim Cuffaro, oyuncu.

Hayran (2016), (2013) Trans (2013), (2018) Garantili Ölüm: Yoksa Paran İade (2018), (2016) The Last Dragonslayer (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Garantili Ölüm: Yoksa Paran İade
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 6,821
2018 Biyografi Oyuncu 6.9 6,683

Entebbe'de 7 Gün
2018 Aksiyon Oyuncu 5.9 17,352

Suikastçı
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 91,633
2016 Fantastik Oyuncu 5.6 1,552

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 49,622
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 243,031

Fırtınalı Hayatlar
2016 Biyografi Oyuncu 6.5 21,457

Korku Seansı 2
2016 Korku Oyuncu 7.3 302,513

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 111,748

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2015 Dram Oyuncu 6.8 68,184

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 334,319

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 412,631
2015 Dram Oyuncu 7.4 14,065
2015 Komedi Oyuncu 6.7 7,901

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Oyuncu 7.7 483,692

Sihirli Orman
2014 Macera Oyuncu 5.9 148,384
2014 Biyografi Oyuncu 7.3 419
2014 Biyografi Oyuncu 6.2 2,035

Muppets Aranıyor
2014 Macera Oyuncu 6.4 37,147
2013 Aksiyon Oyuncu 3.8 487
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 181,038

Trans
2013 Suç Oyuncu 6.9 117,963

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 418,442

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 7.9 79,320

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.5 347,036
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,248
2012 Komedi Oyuncu 5.9 20,318

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,836,230
2012 Aksiyon Oyuncu 4.1 2,614
2012 Suç Oyuncu 6.2 21,169

Demir Leydi
2011 Biyografi Oyuncu 6.4 113,785

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 482,167
2011 Komedi Oyuncu 4.7 727

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 952,946
2011 Suç Oyuncu 4.1 1,218

Aşkın İkinci Perdesi
2011 Dram Oyuncu 5.7 1,065
2010 Komedi Oyuncu 6.1 21,388

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Oyuncu 5.8 293,397
1997 Suç Oyuncu 7.9 39,789
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film