Giriş Kayıt
Christina Wolfe

Christina Wolfe


Oyuncu

Christina Wolfe, oyuncu.

Kaçamak (2022), The Ark (2023), Hercules Reborn (2014), (2014) From A to B (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christina Ulfsparre
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 3.8 2,018

Kaçamak
2022 Suç Oyuncu 5.6 7,567
2019 Aksiyon Oyuncu 3.6 46,489
2019 Dram Oyuncu 6.2 257
2016 Gerilim Oyuncu 4.5 1,409
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 552,828
2014 Macera Oyuncu 5.8 1,359
2014 Aksiyon Oyuncu 3.5 5,241
2014 Macera Oyuncu 2.8 2,046
2012 Dram Oyuncu 6.7 324
2009 Komedi Oyuncu 6.4 329
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film