Giriş Kayıt
Adam Higgs

Adam Higgs


Senarist, Yapımcı, Editör

Adam Higgs, senarist, yapımcı, editör.

Republic of Doyle (2010), Orphan Black (2013), Whiskey Cavalier (2019), (2014) Scorpion (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.1 6,619
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.1 43,447
2013 Aksiyon Senarist 8.3 93,715
2010 Suç Senarist 7.6 33,175
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
Editorial Department
Çeşitli
7.2 2,792
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019